ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

Στις Βρυξέλλες ο Χρήστος Λαμπρόπουλος (pics)

O Αναπληρωτής Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστος Λαμπρόπουλος, συμμετείχε στο 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, το διήμερο 16-17 Απριλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Τρεις άσοι στο μανίκι!

Στο πρώτο δυνατό φιλικό τεστ, το οποίο έδωσε ο Αστέρας στο Καραΐσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό είδαμε τρεις τερματοφύλακες να μοιράζονται τον χρόνο συμμετοχής. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

 

Ο Στάικος Βεργέτης έδωσε γάντια βασικού στον Γιώργο Αθανασιάδη στο αρχικό σχήμα. Απολύτως αναμενόμενο. 

 

Ο νεαρός γκολκίπερ τα πήγε περίφημα και ήταν ανίκητος. Σταθερός, αποφασιστικός, εντυπωσιακός. 

 

Το τιμ του Αστέρα και όλοι οι τερματοφύλακες δουλεύουν καθημερινά στην προπόνηση των προκειμένου να παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι ενόψει της νέας σεζόν. 

 

Βέβαια, μην ξεχνάμε πως πέραν του Αθανασιάδη παραμονεύουν για μία ευκαιρία και οι δύο (διψασμένοι και ταλαντούχοι) νεαροί κίπερ, Τσιφτσής και Καπετάνος. Ο πρώτος, έχοντας αποκτήσει εμπειρία από τα παιχνίδια με την Εθνική Παίδων και από τις προπονήσεις που εδώ και σχεδόν ενάμιση χρόνο κάνει με την πρώτη ομάδα, πήρε μία γεύση και από τους δύσκολους αγώνες του Αστέρα στη Super League. 

 

Το ίδιο και ο Καπετάνος, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία την περυσινή σεζόν με τη φανέλα του Παναρκαδικού και πλέον διεκδικεί μία θέση κι αυτός στο ρόστερ των Αρκάδων.  

 

Η ελληνική τριάδα των τερματοφυλάκων του Αστέρα έχει όλες τις προδιαγραφές όχι μόνο για να γίνει μια από τις πιο πλούσιες σε ταλέντο το πρωτάθλημα, αλλά υπάρχουν βάσεις έτσι ώστε μελλοντικά η εστία της Εθνικής ομάδας να στηριχθεί σε αυτούς… 

 

Στα… γάντια τους είναι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!