ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Στανισάβλιεβιτς: "Αυτή η χρονιά θα είναι επιτυχημένη"

Ο Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς, μιλώντας στην σερβική ιστοσελίδα "BUTASPORT.RS", εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά στον Αστέρα, τονίζοντας πως ο ίδιος είναι έτοιμος να αυξήσει την απόδοση του.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την περυσινή σεζόν: "Το πρώτο μισό της σεζόν ήταν πολύ δύσκολο, αλλάξαμε πέντε προπονητές και εγώ με ένα εξ αυτών έμεινα εντελώς εκτός ομάδας, χωρίς ακόμα να γνωρίζω το λόγο". 

Για τη νέα χρονιά: "Είναι πεπεισμένος ότι αυτή η χρονιά θα είναι επιτυχημένη, αισθάνομαι εξαιρετικά και έτοιμος να διπλασιάσω τα στατιστικά μου φέτος (σ.σ. 31 συμμετοχές, 5 τέρματα συνολικά)".

Ενώ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν σχολίασε: "Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός ίσως έχει πρόβλημα με την ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι, ωστόσο αν γυρίσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα όλα είναι πιθανά. Στο "Καραΐσκάκη" έχει άλλη δυναμική και για 90 λεπτά παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι μικρές λεπτομέρειες θα καθορίσουν το νικητή, διότι και οι δύο ομάδες είναι ικανές επιθετικά αλλά ευάλωτες στην άμυνα.

 Αναμένεται τρελή ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι και για αυτό της δίνω ένα πλεονέκτημα. Θα υπάρχει μεγάλη πίεση πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι με ειδικό βάρος. Ειλικρινά περιμένω αρκετά γκολ, ειδικά στην Αθήνα, όπου θα είμαι και εγώ στο γήπεδο".

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!