ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά;

Έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα. Όπως κάποτε τα ξέραμε και εμείς αλλά στην πορεία τα ξεχάσαμε μετατρέποντας το ποδόσφαιρο σε κάτι άλλο από αυτό που αγαπήσαμε μικροί...



Βία στις εξέδρες, εντάσεις στους αγωνιστικούς χώρους, fair-play που πηγαίνει περίπατο, δικαστικές αίθουσες, χρεοκοπημένες ομάδες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στον πάτο του βαρελιού, αν όντως αυτός είναι ο πάτος. Γιατί φοβάμαι ότι έχει να πάει και παρακάτω, πολύ παρακάτω.



Πιάνω πολλές φορές τον εαυτό μου παρακολουθώντας αγώνες της Σούπερ Λίγκας, να αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που βλέπω. Και δεν αναφέρομαι στο θέαμα αλλά στην αγάπη στην οποία δείχνουν στο ποδόσφαιρο όσοι ασχολούνται με αυτό. Αγάπη που την ξέχασαν κάπου στην πορεία...

Γιουβέντους Ρεάλ



Αγάπη την οποία μας την θύμισαν σε όλο της το μεγαλείο τα παιδιά που αγωνίστηκαν στο Final Four του πρωταθλήματος Κ17 το οποίο διεξήχθη στα μέρη μας, στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Ειδικά ο τελικός του Σαββάτου ήταν αυτό που θέλουμε να βλέπουμε σε ΚΑΘΕ αγώνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.



Όπως χαρακτηριστικά έγραψε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Αστέρα, Γιάννης Ντάλλας, στον αγώνα ανάμεσα των μικρών κιτρινομπλέ και των αντίστοιχων του Ολυμπιακού, ζήσαμε το κανονικό ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Ακριβώς έτσι, με κεφαλαία γράμματα.



Συμφωνώ και επαυξάνω και με την ατάκα "αν θέλουμε όλα γίνονται, απλά δεν θέλουμε". Ό,τι ζήσαμε το Σάββατο δεν είναι πυρηνική φυσική αλλά απλά αγάπη για την μπάλα. Αγνή,ανόθευτη, άδολη. Υπάρχει ακόμα μέσα μας, αλλά το συμφέρον δεν αφήνει να την εκδηλώσουμε.



Τουλάχιστον ο Αστέρας αποτελεί μία από τις ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις όλων των παραπάνω και στην ανδρική ομάδα. Γήπεδο που μπορείς να πας με την οικογένειά σου, ομάδα ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΗ, σωματείο που διεκδικεί τις νίκες μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.



Ευχή, κάποια στιγμή να ακολουθήσουν και άλλοι, περισσότεροι. Οι κιτρινομπλέ είναι εκεί και θα είναι εκεί, πρωτοπόροι. Έχοντας και μια φουρνιά παικτών, η οποία αν σκύψει το κεφάλι και δουλέψει, μπορεί να γράψει ιστορία!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!