ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Σοβαρά επεισόδια στο φιλικό Πανηλειακός-Καλαμάτα

Το φιλικό (λέμε τώρα...) ανάμεσα σε Πανηλειακό και Παναχαϊκή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λόγω σοβαρών επεισοδίων μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων στο Δημοτικό Στάδιο του Πύργου (VIDEO)

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Όπως αναφέρει το patrisnews, video του οποίου θα δείτε στη συνέχεια, "σπασμένα αυτοκίνητα, κατεστραμμένες περιουσίες, μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα σε οπαδούς και Αστυνομία, φοβισμένα παιδιά με κλάματα στα μάτια, προσαγωγές και μια αποπνικτική ατμόσφαιρα από την χρήση χημικών που έκανε ένα ολόκληρο στάδιο να μην μπορεί να αναπνεύσει, συνθέτουν το σκηνικό ενός φιλικού προετοιμασίας στην Ελλάδα εν έτει  2017. Αποκορύφωμα, ο τραυματισμός τεσσάρων αστυνομικών!".

 

Όλα τα παραπάνω συνέβησαν αρχικά όταν λεωφορείο με οπαδούς της Παναχαϊκής έφτασε στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου για να παρακολουθήσουν (;) το φιλικό (;;) με τον Πανηλειακό. Και λέμε αρχικά, γιατί οι συμπλοκές "αναζωπυρώθηκαν" με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με αποτέλεσμα το φιλικό να διακοπεί οριστικά.

 

<p>ΑΣΤΕΡΑΣ</p>οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0...

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!