ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Άντε γελοίοι, με συγχίσατε!

Ο Αστέρας έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του στην Α εθνική. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι κάποιοι μπορούν να παίζουν με τη νοημοσύνη μας!

 Υποθετική ερώτηση προς Καλογερόπουλο και 4ο διαιτητή της Λεωφόρου: Ο Φαρίνια έφτυσε τον Κουτρουμπή; Έστω ότι το έκανε. Ο Κουτρουμπής έκανε κάτι; Μήπως του είπε "καλώς ήρθατε στη Λεωφόρο" και τρελάθηκε ο Φαρίνια; Αλλά τι σημασία έχει; Κόκκινη στον Αστεριανό και κίτρινη στον παίκτη του ΠΑΟ. Και ούτε γάτα, ούτε ζημιά! Που να μπλέξεις τώρα με τουίτ του μεγάλου προέδρου και με απειλές από παπαγαλάκια του Τύπου; Μάγκες οι διαιτητές!!!

 

Αν δράστης ήταν "πράσινος", η αντιμετώπιση θα ήταν ίδια; Ή θα έπαιρναν από μία κίτρινη και τέλος; Στο Καραϊσκάκη θα το χειριζόταν ανάλογα ο Καλογερόπουλος  αν θίγονταν τα συμφέροντα του Ολυμπιακού, ή στην Τούμπα αν ήταν να μείνει με 10 ο ΠΑΟΚ; Και να εξαφανιστούν για πάντα από τους πίνακες; Μπααααα!!! Μάγκες!!! 3η αποβολή του Αστέρα σε 4 ματς. Όχι πάντα άδικες, αλλά πολύ εύκολες!

 

Και στη φάση του πέναλτι; Βγήκαν τσάρκα οι μαϊμούδες και κατανάλωσαν καμιά 10αριά κιλά μπανάνες η κάθε μία! Πέναλτι είπε ο βοηθός στον Καλογερόπουλο και φυσικά συμφώνησε ο "άρχοντας"!!! Ο Βιγιαφάνιες σηκώθηκε όταν συνήλθε από τα γέλια και κάπως έτσι γλίτωσε ο ταλαιπωρημένος Παναθηναϊκός, όχι όμως και το ταλαιπωρημένο ποδόσφαιρο! 

 

Αστείοι; Ανίκανοι; Φοβισμένοι; Το ίδιο μου κάνει! Ακατάλληλοι να σφυρίζουν λόγω νοοτροπίας. Ο "μικρός" θα αδικηθεί όταν σηκώσει κεφάλι. Όπως στον τελικό κυπέλλου το 2013! Όσο για την "κάθαρση" και το "50-50"; Δεν αντέχεται από κανέναν δήθεν εξυγιαντή όταν κινδυνεύει η ομάδα του!  Άντε γελοίοι, με συγχίσατε!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!