ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

Στις Βρυξέλλες ο Χρήστος Λαμπρόπουλος (pics)

O Αναπληρωτής Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστος Λαμπρόπουλος, συμμετείχε στο 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, το διήμερο 16-17 Απριλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Γρηγορίου: "Η πολυτιμότερη νίκη της χρονιάς"

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Κέρκυρας στην συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη της ομάδας του κόντρα στον Αστέρα.


Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ 

 

"Ηρθαμε αν αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία γνωρίζαμε ότι παίζει κάτω από αρκετή πίεση. Σε εισαγωγικά ήταν σαν τελικός για την συγκεκριμένη ομάδα αυτό το παιχνίδι και γνωρίζαμε ότι θα είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες για να αποσπάσουμε κάτι θετικό. Θέλαμε να πάρουμε βαθμούς σήμερα γιατί  θέλουμε να τελειώνουμε την υπόθεση παραμονή αρκετά νωρίς. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν καλή εικόνα, στο δεύτερο αλλάξαμε αρκετούς σχηματισμούς και ρισκάραμε. Θέλαμε να πάμε το παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι σήμερα. Ευτυχώς για εμάς πήγαν όλα καλά, τα παιδιά δείξανε αυτοπεποίθηση και θέληση για να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Αυτή τη νίκη θα την θεωρήσω την πολυτιμότερη νίκη της χρονιάς για την ομάδα μας. Είμαστε πάρα πολύ κοντά στο στόχο της παραμονής, δεν έχει τελειώσει όμως γιατί τα έχουμε δει όλα στο ποδόσφαιρο. Αν δεν σωθείς και μαθηματικά δεν μπορείς να πεις τίποτα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, επανήλθαμε σε καλές εμφανίσεις το οποίο ήταν και το ζητούμενο. Ευελπιστώ πως θα απελευθερωθούν ψυχολογικά και θα παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο ο οποίος είναι και ο στόχος μας εκτός από το να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή.  

Εύχομαι στην ομάδα του Αστέρα να εκπληρώσει τον στόχο της ο οποίος είναι πλέον η παραμονή και να τον ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!