ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Ο κόσμος του Αστέρα κάνει τη διαφορά!

Διαβάζεις για τα επεισόδια στον Πύργο, σε φιλικό του Πανηλειακού με την Παναχαϊκή. Βλέπεις τι συμβαίνει συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τη βία στα γήπεδα. Και μετά κάνεις μια "βόλτα" στην Τρίπολη... 

 

Ο Αστέρας κλήθηκε να απολογηθεί για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν ξέρω το λόγο, δεν με ενδιαφέρει καν να τον διαβάσω, απλώς εκνευρίζομαι που πιθανόν η ομάδα να κληθεί να πληρώσει ένα πρόστιμο που δεν της αναλογεί. 

 

Ξέρω, όμως, τι είδα. Ξέρω, για να το πω καλύτερα, τι βλέπω σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του Αστέρα. Σταθερά πάνω από 2.000 ανθρώπους να είναι εκεί για να στηρίξουν την ομάδα τους πάντα με τρόπο που αρμόζει στις αρχές του συλλόγου. 

 

Χωρίς προκλήσεις, χωρίς ακραίες αντιδράσεις, ποτέ, ούτε μία φορά. Χωρίς "ομορφιές" άλλων γηπέδων, όπως για παράδειγμα στον Πύργο ή όπως αυτά που βιώνει ο Παναρκαδικός σε διάφορα γήπεδα πολλές από τις Κυριακές του. Χωρίς νταηλίκια, τσαμπουκάδες, χωρίς βία για να το πούμε με μια λέξη... 

 

Λάρισα ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Είναι λίγοι, θα πει κανείς. Αν ναι; Οι "λίγοι" έκοψαν τα περισσότερα εισιτήρια στην πρεμιέρα, μετά τον αγώνα Πλατανιάς - ΠΑΟ. Αλλά και όταν είναι πολλοί, τι συμβαίνει; Ή μήπως ξεχνάμε ότι έκλεψαν έναν τίτλο μπροστά στα μούτρα 17.000 ανθρώπων και εκείνοι δεν έκαναν το παραμικρό; 

 

Σε όλες τις "γειτονιές" του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε πόλεις, διάφορα γήπεδα, σε μετακινήσεις, παντού συναντάς βία, εκτός από την Τρίπολη. 

 

Αξίζει μπράβο στον κόσμο του Αστέρα, που ξέρει να υποστηρίζει την ομάδα του, να της στέκεται στις καλές και στις στραβές της, αλλά και να υπερασπίζεται το ήθος της. Αυτό το τελευταίο είναι που κάνει τη διαφορά. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!