ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Προσοχή και αυτοσυγκέντρωση ζήτησε ο Καστρίτης

Συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (22/10), η προετοιμασία του Αρκαδικού στο Κλειστό του ΔΑΚ Τρίπολης, ενόψει της σαββατιάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης (25 /10, με τον Αετό Εξαρχείων) στο Κλειστό του Στρέφη, για την τρίτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.

Στην απογευματινή προπόνηση, το παρών έδωσαν οι Καρύδας, Κωνσταντίνου, Θανόπουλος, Σταματόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Αναστασάκης, Μάλλιος, Χατζής, Κοψαύτης, Καλλινικίδης, Εζόμο αλλά και ο νεαρός Γρηγόρης Τζατζάς, ο οποίος συμμετείχε λίγο νωρίτερα στην προπόνηση του Νεοχωρίου.

Την απογευματινή προπόνηση παρακολούθησαν στον πάγκο οι τραυματίες Γιάννης Καραμαλέγκος και Πέτρος Νοέας.

 

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Γιάννης Καστρίτης ζήτησε αυτοσυγκέντρωση στους παίκτες. Στην συνέχεια οι παίκτες μετά το απαραίτητο ζέσταμα έκαναν αρχικά, αρκετές ασκήσεις που αφορούσαν την επιθετική λειτουργία της αρκαδικής ομάδας. Λίγο αργότερα, οι μπασκετμπολίστες του Αρκαδικού έκαναν μυικές ασκήσεις, διατάσεις και σπριντ.

Στην δεύτερη ώρα της προπόνησης, ο προπονητής του Αρκαδικού χώρισε τους παίκτες του σε "μπλε" και "λευκούς". Με τους "μπλε" αγωνίστηκαν οι Θανόπουλος, Καλλινικίδης, Αναστασάκης (ή Εζόμο), Χατζής, Καρύδας, ενώ με τους "λευκούς" οι Τζόρτζεβιτς, Κωνσταντίνου, Κοψαύτης, Τζατζάς, Μάλλιος.

 

Ο Γιάννης Καστρίτης δοκίμασε διάφορα συστήματα τακτικής, είτε σε ολόκληρες επιθέσεις, είτε σε επιθέσεις 14 δευτερολέπτων, ανάμεσα στις δύο ομάδες. Παράλληλα ζήτησε από τους παίκτες του αφενός μεν επιθετική άμυνα, αφετέρου δε, υπομονή στην επίθεση, με τους παίκτες των  δύο ομάδων να ανεβάζουν ρυθμούς κατά την διάρκεια της προπόνησης.

 

Ακόμα, ο Αρκάς τεχνικός είχε την ευκαιρία να εξηγήσει στους παίκτες του, τον τρόπο παιχνιδιού του Αετού αλλά και το τι πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του Αρκαδικού, προκειμένου να βελτιωθούν τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.  Μάλιστα, για τον λόγο αυτό, δοκίμασε διάφορες τακτικές στον αμυντικό τομέα. Επιπλέον οι δύο ομάδες, έπαιξαν για λίγα λεπτά, "διπλό", με τους παίκτες να προσπαθούν να εφαρμόσουν στο παρκέ του ΔΑΚ Τρίπολης, τις οδηγίες του κ. Καστρίτη.

 

Αργότερα, ο  προπονητής του Αρκαδικού, χώρισε ξανά τους παίκτες του σε "μπλε" και "λευκούς". Με τους "μπλε" αγωνίστηκαν οι Τζόρτζεβιτς, Κοψαύτης, Καρύδας, Χατζής και Μάλλιος. Αντίθετα με τους "λευκούς" οι Κωνσταντίνου, Θανόπουλος, Καλλινικίδης, Τζατζάς και Εζόμο.  Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε μισό γήπεδο, ενώ σκοπός ήταν η δοκιμή διάφορων συστημάτων στην άμυνα.

 


Τέλος, οι  κ.κ. Χρήστος Παναγιώτου (Συνδέσμου Αχαΐας & Ηλείας), Ιωάννης Παγώνης (Συνδέσμου Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας) και Ευάγγελος Δαρλαμήτσος (Συνδέσμου Αχαΐας & Ηλείας) θα διευθύνουν την εκτός έδρας αναμέτρηση του Αρκαδικού με τον Αετό Εξαρχείων. Κομισάριος της αναμέτρησης θα είναι  ο κ. Μαύρος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων