ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ακόμα ένας τελικός για τον Αρκαδικό

 Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τον Αρκαδικό, ο οποίος σήμερα Σάββατο στις 17.00 (Live, Arcadia 938) υποδέχεται τον Ερμή Αγιάς στο κλειστό της Τρίπολης.

 

Πανιώνιος ΑΣΤΕΡΑΣ

Στη μάχη που δίνει για το καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία, ο Αρκαδικός χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, υποδέχεται τους Θεσσαλούς, από τους οποίος είχε γνωρίσει την ήττα στον πρώτο γύρο και πέρα από τους δύο πολύτιμους βαθμούς, μια νίκη θα ισοφαρίσει το σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια, κάτι σημαντικό σε μια πιθανή ισοβαθμία ή διασταύρωση στα πλέι άουτ.

Ο Λάμπρος Βλάχος , σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ομάδας, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο Αρκαδικός είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για τη συγκεκριμένη κρίσιμη αναμέτρηση: 

«Είναι ένας ακόμα τελικός για εμάς στον όποιο θα δώσουμε τα πάντα για να νικήσουμε, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά. Δουλεύουμε σκληρά όλα τα παιδιά και αυτό φαίνεται μέρα με την μέρα στον γήπεδο . Τέλος πολύ σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια , τον περιμένουμε να πάρουμε όλοι μαζί την νίκη.»

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

 

ΑΕ Λάρισας-Καρδίτσα

Μαρούσι-Παπάγου

Ηρακλής-Απόλλων Πάτρας

Χολαργός-Καστοριά

Δόξα Λευκάδας-Ψυχικό

Περιστέρι-Εθνικός

Αρκαδικός-Ερμής Αγιάς 

Δούκας-Αμύντας (28/2)

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων