ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κουκάκης: "Τα λόγια μας να γίνουν έργα"

Ο Νέος Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Σταύρος Κουκάκης μίλησε για την ανάληψη των νέων καθηκόντων στην εκπομπή του Radio Arcadia 93.8 "μπάλα κι άλλα".

 

Λαμία ΑΣΤΕΡΑΣ

Αφού ευχαρίστησε το Δ.Σ της Ένωσης για την ομόφωνη απόφαση να αναλάβει εκείνος την προεδρία ανακοίνωσε την σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου και μίλησε για όλα όσα απασχολούν την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ο Γιάννης Κουτραφούρης που ήταν για πολλά χρόνια πρόεδρος της Ένωσης αλλά και μέλος στο Δ.Σ της ΕΟΚ αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα για αλλαγή της σκυτάλης στην προεδρία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Έτσι το βράδυ της Δευτέρας (15/01) είχαμε το Δ.Σ της Ένωσης στο οποίο έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απoλογισμός του 2017. Ενα από τα θέματα που προέκυψαν ήταν και η αλλαγή της προεδρίας της Ένωσης. Μέσα από την αναδιάρθρωση προέκυψε η εξής σύνθεση του Δ.Σ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Πρόεδρος Σταύρος Κουκάκης, α’ αντιπρόεδρος Χρήστος Δαμουράς, β’ αντιπρόεδρος Μιχάλης Βακαλόπουλος, γ’ αντιπρόεδρος Παναγιώτης Παγκράτης, γενικός γραμματέας Θανάσης Μακαρούνης, ταμίας Νικήτας Βεργινάδης, ειδικός γραμματέας Παναγιώρης Τσιμπούρης, μέλη οι Σπύρος Παυλάκος, Παναγιώτης Μάλαμας, Γιάννης Κουτραφούρης, Σπύρος Ηλιόπουλος.

Συνεχίζουμε στην ίδια φιλοσοφία. Η Ενωσή μας βρίσκεται στο κέντρο των αποφάσεων και είναι μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Προχωράμε με την ίδια φιλοσοφία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Το κλίμα είναι ενωτικό. Και εδώ πρέπει να επισημάνω ότι μου προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση το ότι ομόφωνα το συμβούλιο κατέληξε στο πρόσωπο για την ανάληψη της προεδρίας της Ένωσης. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω και τον Γιάννη Κουτραφούρη αλλά και όλο το Δ.Σ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. 

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, τώρα αρχίζει η δουλειά. Είναι μεγάλη τιμή για μένα αλλά και μεγάλη ευθύνη. Θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. 

Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να δρομολογηθούν. Για παράδειγμα το γηπεδικό και στην Τρίπολη αλλά και στην Καλαμάτα. Δεν είναι βέβαια δικιά μας αρμοδιότητα αλλά μπορούμε να συμβάλουμε ώστε να σημειωθεί πρόοδος και θα το κάνουμε. 

Θέλουμε να βοηθήσουμε και προπάντων να κάνουμε πράξη τα λόγια μας. Υπάρχει διάθεση και θα δουλέψουμε με κάτω το κεφάλι θα προσπαθήσουμε να φανούμε συνεπείς στα καθήκοντα μας ώστε στο εγγύς μέλλον να υπάρξουν έργα. Θέλουμε να είμαστε κοντά στα σωματεία και στα προβλήματα των σωματείων. Θέλουμε να βοηθήσουμε τους ταλαντούχους παίκτες της Ένωσης, γιατί το ταλέντο περισεύει σε Αρκαδία, Μεσσηνία και Λακωνία".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων