ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ποκετίνο: "Γενναία και δυναμική ομάδα ο Αστέρας"

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα Τότεναμ-Αστέρας, έδειξε μεγάλο σεβασμό στον ελληνικό σύλλογο ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Αργεντινούς της ομάδας τους οποίους γνωρίζει από τότε που έπαιζαν στη Γ’ Εθνική της χώρας τους!

Οι δηλώσεις του:

 

Τι γνώμη έχετε σχηματίσει για τον Αστέρα (ερώτηση arcadia-sports); "Είναι μία πολύ καλή ομάδα με αρκετούς Αργεντινούς ποδοσφαιριστές. Ο Αστέρας έχει πολύ καλή ομάδα, καλή φιλοσοφία. Είναι γενναία και δυναμική ομάδα. Τα αποτελέσματα με την Μπεσίκτας και την Παρτίζαν είναι αρκετά για να τους σεβόμαστε!  Είναι μία γρήγορη ομάδα και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας!"

 

Γνωρίζετε τους Αργεντινούς ποδοσφαιριστές του Αστέρα (ερώτηση arcadia-sports); "Τους γνωρίζω όλους από τα πρωταθλήματα της Αργεντινής, ακόμη και από τη Γ΄Εθνική. Τώρα τους ξαναείδα με τον Αστέρα και έχω σχηματίσει καλή γνώμη για όλους".

 

Παίζει ρόλο η καλή παράδοση των ελληνικών ομάδων (ερώτηση arcadia-sports): "Η παράδοση δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, η παράδοση, παράδοση..."

 

Θεωρείτε φαβορί την Τότεναμ, τον Αστέρα ή είναι ακόμα νωρίς (ερώτηση arcadia-sports): "Φαβορί δεν θα έλεγα ότι υπάρχει. Ο όμιλος είναι δύσκολος. Το μοναδικό που γνωρίζω είναι ότι αύριο πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε ελπίδες".

 

Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις των Αγγλων δημοσιογράφων: 

 

Σχετικά με τα ματς του Europa: "Ας πάμε βήμα βήμα τα παιχνίδια. Τώρα αυτό που μας νοιάζει είναι ο Αστέρας. Πρέπει να κερδίσουμε την ελληνική ομάδα και μετά θα κοιτάξουμε και τα επόμενα με Μπεσίκτας και Παρτιζάν". 

 

Για το ροτέισον: "Όταν συμμετέχουμε σε πολλές διοργανώσεις θα υπάρξουν και αλλαγές. Να είστε σίγουροι πως στον αγώνα με τον Αστέρα θα διαλέξω την ενδεκάδα εκείνη που θα πιστεύω πως θα φέρει τους τρεις βαθμούς της νίκη και μόνο". 

 

Αν ανησυχεί για την δυστοκία των ποδοσφαιριστών του: "Δεν ανησυχώ, δουλεύουμε πολύ σκληρά και θα το διορθώσουμε. Εχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων