ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Και πάλι "ελεύθερος" ο Αστέρας!

Μετά την παρθενική χρονιά του Αστέρα στην Σούπερ Λίγκα, οι Αρκάδες επιστρέφουν ξανά σε ελεύθερο κανάλι!

Τότε ήταν η ΝΕΤ, η οποία είχε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας της Αρκαδίας και έδειχνε τις εντός έδρας αναμετρήσεις από το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Τώρα θα είναι ο ΑΝΤ1, αυτός που θα καλύψει αγώνα του Αστέρα και μάλιστα για το θεσμό του Europa League!


Οι άνθρωποι του τηλεοπτικού καναλιού του Αμαρουσίου, μετά τα θετικά αποτελέσματα της ομάδας του Βεργέτη στην Ευρώπη και τα αιτήματα του κόσμου που "διψά" για παιχνίδια των Κιτρινομπλέ επέλεξαν να δείξουν την αναμέτρηση του White Hart Lane!



Έτσι, ο φίλαθλος κόσμος του Αστέρα, μετά από τόσα χρόνια θα έχει την δυνατότητα να δει την αγαπημένη του ομάδα από ένα ελεύθερο κανάλι και όχι από ένα συνδρομητικό, όπου τον απολαμβάνει τα τελευταία χρόνια, μετά την κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σούπερ Λίγκας.

 

Η σέντρα του αγώνα θα γίνει την Πέμπτη στις 22.05 και θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από τον Αρκαδία 93.8!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων