ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η βαθμολογία του White Hart Lane

Το arcadia-sports βαθμολογεί τον προπονητή και τους παίκτες του Αστέρα για τον αγώνα στο Λονδίνο με την Τότεναμ. Με άριστα το 5.

Βεργέτης 2,5: Η επιλογή του Τσοκάνη τον δικαίωσε, καθώς ο νεαρός έδειξε και θάρρος και ποιότητα. Στην ουσία η ομάδα στήθηκε σωστά, πλήρωσε την ατομική ποιότητα των αντιπάλων και "κατέρρευσε" μετά το τρίτο γκολ. Το καλύτερο διάστημα ήταν το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής "μπήκε" στην ψυχολογία της ομάδας του. 

 

Κοσίτσκι 1,5: Δεν έκανε καθόλου καλή εμφάνιση. Σε τέτοιες βραδιές η ομάδα χρειάζεται σε καλή μέρα τον τερματοφύλακά της για να αποφύγει τη συντριβή. Ο Αστέρας δεν τον είχε. Στα τρία από τα πέντε γκολ θα μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση. 

 

Λούι 3: Για ακόμη μία φορά από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του. Ετρεξε, ανέβηκε την πλευρά, είχε και σημαντικές ανασταλτικές προσπάθειες παρά το γεγονός ότι ο Λαμέλα που έπαιζε στην πλευρά του σκόραρε δύο γκολ. Ηταν όμως τέτοια, που ο Λούι δεν θα μπορούσε να έχει σταματήσει. 

 

Παντελιάδης 2,5: Είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές από όσους αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, δεν δείχνει κανένα σημάδι κόπωσης. Φέτος για πρώτη φορά κλήθηκε να αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο και υποστηρίζει την επιλογή του προπονητή του να τον έχει αναντικατάστατο. 

 

Σανκαρέ 1,5: Δεν είχε καλή παρουσία, δεν δίνει ηρεμία στο κέντρο της άμυνας. Πολλές λάθος τοποθετήσεις, αλλά και αρκετές λάθος μεταβιβάσεις. Ο Σανκαρέ έκανε το κενό του Γκοϊάν να φαίνεται μεγαλύτερο. Δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, σίγουρα μπορεί να δώσει πολύ περισσότερα. 

 

Ζησόπουλος 2,5: Πολλές φορές κάλυψε και λάθη συμπαικτών του. Ετρεξε, είχε να αντιμετωπίσει μια πολύ πιεστική μεσοεπιθετική γραμμή του αντιπάλου, δεν απέφυγε τα λάθη, αλλά σε πολλές περιπτώσεις επιστράτευσε - και πάλι - το φιλότιμο για να σώσει κάποιες καταστάσεις. 

 

Μουνάφο 1,5: Είχε λιγότερα τρεξίματα από προηγούμενες φορές και δεν κράτησε την μπάλα, προκειμένου να δώσει ηρεμία στο παιχνίδι της ομάδας του. Εχασε τον προσανατολισμό του, πιθανόν από το γεγονός ότι δεν υπήρχε καθαρός αμυντικός μέσος στην ομάδα του. 

 

Ουσέρο 2,5: Θα μπορούσε να έχει προσφέρει περισσότερα στη λειτουργία της ομάδας. Εκανε κάποιες τελικές προσάθειες, προσπάθησε να αλλάξει το παιχνίδι, δεν είχε πολλές λάθος μεταβιβάσεις, αλλά δεν έκανε και τη διαφορά όπως σε άλλα ματς. 

 

Τσοκάνης 3: Ηταν από τους πιο δραστήριους παίκτες του Αστέρα. Μπήκε με θράσος στον αγωνιστικό χώρο, σε ένα παιχνίδι πολύ απαιτητικό και παρά την απειρία του, δεν φάνηκε να το φοβάται. Μετά το τρίτο γκολ, "χάθηκε" όπως και οι υπόλοιποι. 

 

Μάσα 1,5: Αν εξαιρέσουμε την μπαλιά που κάνει στον Πάρα στη μεγάλη ευκαιρία του Αστέρα να ισοφαρίσει, δεν μπήκε στο παιχνίδι. Στο 6ο λεπτό μοιάζει περισσότερο να "ξεφορτώνεται" την μπάλα, αφού θα μπορούσε να έχει προχωρήσει και να κάνει την τελική προσπάθεια με καλύτερες προϋποθέσεις. 

 

Ρόλε 3: Πήρε πρωτοβουλίες, προσπάθησε να "κουβαλήσει" το παιχνίδι της ομάδας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μέχρι το 65`, όταν και ο Αστέρας θέλησε να πιέσει. Είχε πολύ μεγάλη θέληση, αλλά όχι καλά στημένα όπως σε άλλα ματς. 

 

Πάρα 2: Εκανε εκπληκτική ενέργεια στην ευκαιρία, με πολύ καλό κατέβασμα και σωστές τελικές προσπάθειες. Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα πάλεψε, έτρεξε, αλλά συνήθως ήταν μακριά από το χώρο δράσης του. 

 

Μπαράλες 2: Σκόραρε το γκολ της τιμής. Μπήκε σε σημείο που τα πάντα είχαν κριθεί και δεν μπορούσε να αλλάξει τη ροή των πραγμάτων. 

 

Νίκο -: Ηταν ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο. 

 

Μπακασέτας -: Ηταν και για εκείνον εμπειρία να αγωνιστεί σε αυτό το γήπεδο. Επαιξε λίγο για να κριθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων