ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η αναγνώριση στον Βεργέτη και το "ευχαριστώ"

Ο Στάικος Βεργέτης ανέβηκε στην κερκίδα του White Hart Lane για να ευχαριστήσει από κοντά τους φιλάθλους που έκαναν το ταξίδι Τρίπολη-Λονδίνο για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο Αστέρας μόλις είχε φτάσει στο γήπεδο όπου σε λίγη ώρα θα αντιμετώπιζε τον ισχυρότερο αντίπαλο όλων των εποχών. Η κερκίδα των Κιτρινομπλέ γέμιζε σιγά σιγά και η πρώτη βόλτα των Αρκάδων εντός του αγωνιστικού χώρου έφερε τη συγκίνηση της ξεχωριστής αυτής στιγμής. Το χειροκρότημα των φιλάθλων προς την ομάδα που τους κάνει υπερήφανους βρήκε άμεσα ανταπόκριση με τον Στάικο Βεργέτη να πηγαίνει προς το μέρος τον οπαδών.

 

Ο αλληλοσεβασμός και η εκτίμηση που υπάρχει ανάμεσα στον κόσμο και τον προπονητή δεν περνά απαρατήρητη. Ο Στάικος Βεργέτης Αρκάς και μεγαλωμένος ποδοσφαιρικά μέσα στην ομάδα αποτελεί τον άνθρωπο που καταλαβαίνει καλύτερα από τον καθένα το μεγαλείο αυτού του συλλόγου και την δυσκολία όσων έχει καταφέρει.

 

Από την άλλη μεριά οι φίλαθλοι βλέπουν έναν δικό τους άνθρωπο να προοδεύει και να οδηγεί τον αγαπημένο τους Αστέρα από επιτυχία σε επιτυχία. Ετσι λοιπόν, η συνάντηση σε μία τόσο σπουδαία στιγμή έφερε και την αναμνηστική φωτογραφία που βλέπετε από την κερκίδα του γηπέδου με τον Βεργέτη να γίνεται ένα με τους οπαδούς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων