ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αθανασιάδης: "Σέβομαι τον ΑΣΤΕΡΑ ως το τέλος"

Για το παιχνίδι στη Λάρισα, τον στόχο του Κυπέλλου αλλά και για το ότι θα τιμήσει το συμβόλαιο του με τον ΑΣΤΕΡΑ ως το τέλος μίλησε στην κάμερα της Nova ο Γιώργος Αθανασιάδης.

 

Αναλυτικά:

Ηταν ένα ήσυχο παιχνίδι για εσένα...

"Ηταν ένα ήσυχο παιχνίδι είναι αλήθεια. Λίγα σουτ και μερικές σέντρες".

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και δεν έβαλε γκολ ο Αστέρας;

"Θέλαμε πολύ την νίκη σήμερα. Στην άμυνα είχαμε άριστη οργάνωση. Προσπαθήσαμε με τον Κώστα να δημιουργήσουμε από τα δεξιά. Η Λαμία μας περίμενε έχοντας κλείσει τους χώρους μη επιτρέποντας μας να βρούμε κενά και από αυτά να απειλήσουμε. Όμως αφού δεν καταφέραμε να βρούμε εμείς κάποιο τέρμα κοιτάξαμε και το να μην δεχτούμε".

Πως νιώθεις που επιστρέφεις κάτω από τα δοκάρια της ομάδας σου μετά από καιρό στο πρωτάθλημα;

"Η σεζόν είναι τέτοια που στο πρωτάθλημα δεν παίζω τόσο πολύ. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει κάτι σε μένα. Προσπαθώ να δουλεύω και όποτε με χρειάζεται η ομάδα μου να δίνω το 100% για να παίρνουμε βαθμούς".

Τι πιστεύεις ότι πρέπει να δουλέψετε για το φινάλε του πρωταθλήματος αλλά και τα ημιτελικά του Κυπέλλου;

"Μπροστά μας είναι η τελευταία διακοπή και είναι μια ευκαιρία να ξεκουραστούμε λίγο. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή τη διακοπή και να προετοιμαστούμε για να πάρουμε τους 3 βαθμούς στη Λάρισα ή στην χειρότερη έναν βαθμό. Ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός στον οποίο πιστεύω ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Υπάρχουν ρεπορτάζ που θέλουν την ΑΕΚ να θέλει να σε εντάξει στο δυναμικό της...

"Το να σε θέλουν μεγάλες ομάδες είναι κάτι που με ικανοποιεί και μου δίνει χαρά και κίνητρο για να δουλεύω ακόμα παραπάνω. Ακόμα είμαι στον Αστέρα, μέχρι το τέλος της χρονιάς και πρέπει να είμαι "κύριος" απέναντι στην ομάδα, να τη σεβαστώ. Το καλοκαίρι θα δούμε".

Θα ήταν βήμα παραπάνω στην καριέρα σου η ΑΕΚ;

"Ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει και δεν θέλω να πω κάτι σίγουρα. Ακούγονται αρκετές ομάδες αλλά σε όποια ομάδα και να πάω θα είναι βήμα παραπάνω. Το θέμα είναι να δουλέψω και να είμαι έτοιμος".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων