ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καθολική υπεροχή!

Την πρώτη του νίκη στο 2018 πανηγύρισε ο Παναρκαδικός που επικράτησε του Διαγόρα Βραχνέικων με 2-0 στο γήπεδο του το μεσημέρι της Κυριακής (14/01).

 

Λαμία ΑΣΤΕΡΑΣ

Μια νίκη χρυσάφι από βαθμολογικής άποψης που ήρθε έπειτα από καθολική υπεροχή του Παναρκαδικού επί του αντιπάλου του για 90 λεπτά στο γήπεδο.

Στατιστικολόγοι δεν υπήρχαν, όμως όποιος παρακολούθησε τον αγώνα είδε να υπάρχει μόνο μια ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, ο Παναρκαδικός.

Εχοντας συντριπτικά ποσοστά κατοχής της μπάλας η ομάδα του Αντωνόπουλου απειλήθηκε ουσιαστικά μόλις μία φορά σε όλο το παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν τη μπάλα στους γηπεδούχους και προσπάθησαν να κλείσουν χώρους και να δυσκολέψουν την ανάπτυξη τους. Ηθελαν να χτυπήσουν στην κόντρα αλλά δεν τους δόθηκε ποτέ η ευκαιρία.

Γιατί εκτός από το άνετο παιχνίδι κατοχής το τριφύλλι "μάσαγε σίδερα" στην πρώτη μπάλα. Σε κάθε διεκδικίσιμη μπάλα έτρεχαν 3 "πράσινοι" και ένας "μπλέ".

Γι'αυτό κέρδισε ο Παναρκαδικός. Δεν βρέθηκε σε τρομερή μέρα επιθετικά ούτε έγινε κυνικός ώστε να μετατρέψει σε γκολ τις δύο φάσεις που βρήκε.

Το ήθελαν περισσότερο και το πήραν το παιχνίδι. Απλά πράγματα. Δεν γινόταν να μην κερδίσει από την στιγμή που έπαιξε απέναντι σε έναν αντίπαλο χωρίς επιθετικό πλάνο, παραμόνο αμυντικό.

Βέβαια τα γκολ προήλθαν από στημένες μπάλες και όχι από δημιουργίες ομαδικές η προσωπικές. Ε, θα ήταν άδικο αν δεν έβρισκε γκολ ο Παναρκαδικός από τη στιγμή που μόνο εκείνος έπαιζε με αυτό στο σκοπό.

Η ήττα από τον Τσικλητήρα λειτούργησε θετικά αν δεν κανείς και τα δύο παιχνίδια. Η χειρότερη φετινή εμφάνιση από τη μία και μια ομάδα που ήθελε την νίκη από την άλλη. Να που μια κακή ήττα λειτούργησε θετικά.

Τώρα χωρίς άγχος έρχεται το ταξίδι στην Αμαλιάδα. Ενα ματς που ο Παναρκαδικός θα το παίξει ήρεμος. Ηρεμος γιατί δεν υπάρχει το πρέπει της νίκης. Ο Αστέρας είναι αυτός που έχει να χάσει από αυτό το ματς...

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων