ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Τότσης στον 93.8: "Θα βρούμε τα λεφτά για την διαχείριση από πλευράς Δήμου"

Ο αντιδήμαρχος Τρίπολης Ηλίας Τότσης μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" στην εκπομπή "Όλα τώρα" με την Τόνια Μεγρέμη για τις τελευταίες εξελίξεις στο μείζον ζήτημα των απορριμμάτων, καθώς και για το τι πρόκειται να γίνει μόλις συμπληρωθούν οι τόνοι των απορριμμάτων που μπορεί να μεταφέρει ο Δήμος Τρίπολης στην Φυλή.

Αναλυτικότερα τα όσα ανέφερε:

 

"Ο σχεδιασμός από την πλευρά του Δήμου είναι να αναμένουμε την υπόδειξη από την πλευρά του δασαρχείου κάποιας περιοχής για να προχωρήσει η αδειοδότηση και να μπορέσουμε να κάνουμε μια προσωρινή ολοκληρωμένη διαχείριση μέχρι να μπορέσει η Περιφέρεια να ολοκληρώσει το έργο που έχει ανακοινώσει με την ΤΕΡΝΑ".

 

"Αυτή την στιγμή μπορούμε να πάμε ακόμα 3.000 τόνους στην Φυλή, δηλαδή αυτό σημαίνει πως θα μπορούμε να πηγαίνουμε εκεί σκουπίδια για 3 με 4 μήνες".

 

"Η Περιφέρεια έχει υποσχεθεί πως θα βοηθήσει να μεταφέρονται τα απορρίμματα στην Αθήνα με δική της ευθύνη. Μάλλον θα γίνει νέα σύμβαση με την Αθήνα, μετά την ολοκλήρωση της ήδη υπάρχουσας".

 

"Μπορεί αυτή τη στιγμή ο Δήμος να μην έχει τα χρήματα για την διαχείριση των απορριμμάτων αλλά μέσα από Ευρωπαϊκά προγράμματα θα τα βρούμε". 

 

"Από την Πέμπτη το πρωί θα φεύγουν τα σκουπίδια για την Φυλή. Είχαμε προβλήματα με τον παλιό εργολάβο, τώρα όμως έχουμε μια νέα εργολαβία".

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!