ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στην Τρίπολη κερδίζει!

Θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο Αστέρας έφυγε από την Αγγλία έχοντας πάρει περισσότερα από όσα έχασε. Για όποιον έχει δει ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, το 5-1 δεν είναι πλασματικό, είναι απλά άδικο.

Οι Αρκάδες έπαιξαν ποδόσφαιρο και όχι κλεφτοπόλεμο στο White Hart Lane, κάτι που δεν τολμούν (ούτε μπορούν) να πράξουν πολλές ομάδες. Κόντρα σε μία αγγλική ομάδα, ο Αστέρας έπαιξε επιθετικά. Όχι αφελώς και με άγνοια κινδύνου, αλλά οργανωμένα. Την Πέμπτη μπορεί να έχασε 5-1 αλλά η νοοτροπία της ομάδας ακόμη και με αντιπάλους τέτοιου βεληνεκούς, είναι η σπουδαιότερη κληρονομιά και μαγκιά των κιτρινομπλέ.

 

Ο Βεργέτης και οι ποδοσφαιριστές του είχαν σχέδιο, έψαξαν επιθέσεις από τον άξονα, αλλά και από τα άκρα, έκλεισαν τις πλάγιες γραμμές με Τσοκάνη-Παντελιάδη και Μάτσα-Λούι, κι αν ήταν λίγο πιο τυχεροί το σκορ (ίσως και το αποτέλεσμα) θα ήταν διαφορετικό. Όταν αντιμετωπίζεις αγγλικές ομάδες χρειάζεσαι και τύχη. Η Τότεναμ δεν χωρά αμφιβολία ότι είναι σε ταχύτητα-δυνάμεις-ρυθμό-ένταση μία με δύο σκάλες πάνω από τους Αρκάδες, αλλά και από οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. 

 

Από τη στιγμή, λοιπόν, που κόντρα σε αυτή την εξαιρετική ομάδα, έρχεσαι και παίζεις σωστό και ωραίο ποδόσφαιρο, ακολουθείς το ρυθμό και διεκδικείς πράγματα μέσα από το παιχνίδι σου, δεν μπορείς παρά να είσαι ικανοποιημένος και αισιόδοξος για το μέλλον. Άλλωστε, από αυτές τις αναμετρήσεις παίρνεις πράγματα που σε δυναμώνουν και σε κάνουν πιο έμπειρο και πιο σοφό.

 

Ο Αστέρας του White Hart Lane έκανε περήφανους τους οπαδούς του και άφησε θετικό αντίκτυπο. Το αποτέλεσμα δεν βοήθησε για να γίνει αυτή η ικανοποίηση, καμάρι. Υπάρχει, όμως, η ρεβάνς στην Τρίπολη σε δύο εβδομάδες. Εκεί όπου οι Αρκάδες θα χρειαστούν κόσμο, τύχη και σε καλύτερη μέρα κάποιες από τις βασικές τους μονάδες. 

 

Διότι για να φτάσεις σε ένα θετικό αποτέλεσμα με την Τότεναμ πρέπει να "τραβήξουν" και οι μονάδες. Για παράδειγμα στο Κολοκοτρώνης ο Κοζίτσκι πρέπει να είναι κέρβερος, σίγουρος και αποφασιστικός στις επεμβάσεις του, στοιχεία που έλειψαν πολύ από τον Σλοβάκο στο Λονδίνο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων