ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τρεις λέξεις και φύγαμε για το όνειρο!

"Θα τα καταφέρω". Τρεις λέξεις που από το καλοκαίρι δεν έχουν βγει από το λεξιλόγιο του Αστέρα και κόντρα στην Τότεναμ χρειάζονται ακόμη μία επιβεβαίωση.

Οσα έχει πετύχει η ομάδα έχουν αναφερθεί πολλές φορές σε αφιερώματα, συνεντεύξεις και σχόλια. Όλα αυτά μαζί έσπρωξαν τον Αστέρα και τον έφεραν στην κορυφαία στιγμή της ιστορίας του. Στον αγώνα με τον ισχυρότερο αντίπαλο όλων των εποχών. Στη μέρα που μπορεί να μην έχει τίποτα να χάσει αλλά έχει τόσα μα τόσα πολλά να κερδίσει.

 

Το σκαλοπάτι-σκαλοπάτι που έχει μάθει να λειτουργεί ο Αστέρας δείχνει να μην βρίσκει όροφο. Χτίζει συνεχώς και κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει. Μέσα στα όποια λάθη, τις όποιες άσχημες στιγμές, ο σύλλογος της Πελοποννήσου έχει βρει τον τρόπο να τα καταφέρνει. Εχει βρει τον τρόπο να προκαλεί μία αύρα τόσο αισιόδοξη και ελπιδοφόρα που μας οδηγεί στο μέχρι πρότινος παράλογο. 

 

Οποιο και να ήταν αυτό. Η είσοδος στους ομίλους, η καλή εμφάνιση, ο πρώτος βαθμός ή η πρώτη νίκη. Όλα έγιναν… λογικά και ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει την ΤΟΤΕΝΑΜ ως πρώτος ομίλου, ως ένα από τα φαβορί για πρόκριση, ως κυρίαρχος της τετράδας. Οι τίτλοι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΙΣΤΟΡΙΚΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ μοιάζει δεδομένο πως θα μας ακολουθούν για καιρό ακόμη τη φετινή σεζόν. 

 

Και εδώ είναι το παράξενο. Οι τρεις χαρακτηρισμοί ήδη βρίσκονται μέσα μας για ένα παιχνίδι τόσο δύσκολο που οποιαδήποτε πρόβλεψη μόνο ρίσκο έχει μέσα της. Η ουσία όμως είναι πως ο Αστέρας μας έχει προκαλέσει να νιώθουμε έτσι. Σίγουροι για μία προσπάθεια που θα κουβεντιάζουμε μετά τον αγώνα.

 

Για μία ενδεκάδα που θα μας εντυπωσιάσει, ένα στήσιμο που θα προκαλέσει τον αιφνιδιασμό και έναν τρόπο παιχνιδιού τέτοιο που αρμόζει σε μία ευκαιρία όπως η σημερινή. Γιατί τέτοιες ευκαιρίες τις αναγκάζεις εσύ να σε βρουν. Και ο Αστέρας είναι έτοιμος να το καταφέρει.

 

Όλα τα παραπάνω έμοιαζαν όνειρα. Μέχρι που αυτή η ομάδα τα έκανε πραγματικότητα. Όταν ο Σανκαρέ δηλώνει στην WEB TV του a-s πως "αυτή είναι η ευκαιρία μας", όταν ο Γιάννης Γιαννιώτας ξεκαθαρίζει πως "δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε", όταν ο προπονητής και οι υπόλοιποι παίκτες δείχνουν έτοιμοι για την πρόκληση, τότε δεν επιτρέπεται η παραμικρή αντίδραση.

 

Κόντρα σε ένα μπάτζετ 233,86 εκατομμυρίων ευρώ (!!!), κόντρα σε αγωνιστικές εμπειρίες, οργάνωση και οικονομικά. Όπως το έχει ξανακάνει. 

 

"Θα τα καταφέρω". Γιατί σήμερα είμαστε ένας από αυτούς που θα μπουν στα σπίτια εκατομμυρίων κόσμου μέσα από την τηλεόραση και θα δώσουν τον δυσκολότερο και τον πιο μαγευτικό αγώνα της ζωής τους. Ενας από αυτούς που θα κάνουν ακόμη περισσότερο γνωστό τον Αστέρα, την Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την Τρίπολη. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων