ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λαμέλα στο a-s: "Στην Τρίπολη θα είναι διαφορετικά"

Δείτε την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη του Ερίκ Λαμέλα στην WEB TV του a-s!

Το καλύτερο γκολ της καριέρας του χαρακτήρισε το πρώτο από τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο Ερίκ Λαμέλα.

 

Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης μίλησε αποκλειστικά στο a-s για την έμπνευση της στιγμής που έφερε ένα τόσο ωραίο τέρμα, τους Αργεντινούς του Αστέρα, τον συμπαίκτη του στη Ρίβερ, Πάμπλο Μάσα, και το παιχνίδι της Τρίπολης.

 

Για το γκολ: "Ήταν μια στιγμή, δεν το σκέφτηκα πολύ, ήταν της στιγμής και πέτυχε. Είναι σίγουρα το καλύτερο γκολ της καριέρας μου, ήταν κάτι πολύ διαφορετικό".

 

Για τους Αργεντινούς του Αστέρα: "Τους ξέρω τους περισσότερους, παίζαμε μαζί (με τον Μάσα) και γι' αυτό κάναμε πλάκα μετά το ματς, δεν είπαμε κάτι παραπάνω μετά το παιχνίδι".



Για το ματς της Τρίπολης και τον όμιλο: "Θα είναι άλλο ματς, μας ευνόησε το γρήγορο γκολ, ωστόσο στην Τρίπολη θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων