ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

20 μήνες μετά: Ο Μπακασέτας πήρε πάλι "φόρα" (VIDEO)

Μέχρι τώρα ο Τάσος Μπακασέτας σκόραρε στο πρωτάθλημα με τον Αστέρα μόνο Απρίλιο μήνα. Πλέον, πρόσθεσε και τον Δεκέμβριο. Με στόχο να επεκταθεί και στους υπόλοιπους, που υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα. 

Ο επιθετικός του Αστέρα άνοιξε το δρόμο για τη νίκη στον Βόλο, επί της τοπικής Νίκης. Θυμηθείτε το video. Το γκολ ήταν και καθοριστικό για το τρίποντο, αλλά και πολύτιμο ψυχολογικά για τον ίδιο. Και αυτό διότι είχε να σκοράρει στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Αστέρα 20 μήνες!

 

Να τα πάρουμε με τη σειρά. Ο Μπακασέτας σημείωσε το πέμπτο του επίσημο γκολ με τη φανέλα του Αστέρα. Το πρώτο του γκολ σε αγώνα Σούπερ Λίγκας το σημείωσε στις 22 Απριλίου 2012, κόντρα στον Πανιώνιο. Στο τελικό 2-0, είχε ανοίξει το σκορ στο 45` και μάλιστα με γκολάρα.

Δείτε το video. 

 

Για να σκοράρει και πάλι, χρειάστηκε να περιμένει έναν χρόνο. Παρά μία ημέρα. Στις 21 Απριλίου 2013 σημείωσε δύο γκολ στη νίκη 2-1 επί του ΟΦΗ. Μάλιστα, σκόραρε στο 81` και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ανατρέποντας το προβάδισμα του αντιπάλου με δύο κεφαλιές οβίδες.

Δείτε το video.

 

Από τότε, σε αγώνα πρωταθλήματος δεν είχε σκοράρει με τη φανέλα του Αστέρα. Το είχε κάνει με τη φανέλα του Αρη την περσινή αγωνιστική περίοδο. Με τον Αστέρα σε εννέα εμφανίσεις στο πρώτο μισό της χρονιάς δεν βρήκε δίχτυα, αλλά στη συνέχεια σημείωσε τρία γκολ με τον Αρη, όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός. 

 

Ο Μπακασέτας δεν έχει ακόμα σκοράρει στο Κύπελλο, σε εννέα συμμετοχές, όλες με τον Αστέρα. Τη φετινή περίοδο, όμως, έκανε σεφτέ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Και μάλιστα, στο πρώτο φετινό επίσημο ματς. 

 

Σκόραρε κόντρα στη Ροβανιέμι, στο τελικό 4-2, πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ και "κλειδώνοντας" στην ουσία την πρόκριση. Μάλιστα, πιθανότατα τότε έφυγε και οποιαδήποτε αμφιβολία για το ποιο θα είναι παρόν του ποδοσφαιριστή. Εφυγε οποιαδήποτε σκέψη δανεισμού... 

 

Ο Μπακασέτας έπρεπε να μείνει στον Αστέρα! Θυμηθείτε και αυτό το video. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!